Om oss

Norgesplaster AS ble etablert i 1938 som et samarbeid mellom Høie Fabrikker på Mosby og Apothekernes laboratorium i Oslo. Tidlig på 70 tallet ble plasterproduksjonen flyttet til Vennesla. Det ble bygget en moderne fabrikk med nytt produksjonsutstyr som gjorde det mulig å fremstille en rekke forskjellige typer plaster og tape med andre bærematerialer enn tekstil. Dette ble innledningen til en ny tid for Norgesplaster, og utviklingen av hudvennlige produkter som Scanpor bandasjetape og andre tape- og plastertyper. Dette ble starten på en stadig voksende eksport av halvfabrikata/egenprodusert til den medisinske utstyrsindustrien. I 2017 ble Snøgg AS og Scansport AS innfusjonert i Norgesplaster AS Norgesplaster AS er i dag 100% eid av Orkla Care AB, men har beholdt den lokale produksjonen i Vennesla, samt salg og distribusjon av merkevarene Norgesplaster, Snøgg, Scansport og Cederroth.

Norgesplaster AS har følgende ISO sertifiseringer:

9001, 14001 og 13485.


KVALITETSPOLITIKK

Vår suksess er avhengig av at vi raskt kan tilpasse oss våre kunders behov og levere produkter og løsninger til sårbehandling og førstehjelp samt halvfabrikata til riktig kvalitet, tid og iht gjeldende lover, forskrifter og regulativer.


HELSE- OG SIKKERHETSPOLITIKK

De farligste forholdene er knyttet til vår produksjon. Uhell og skader skal unngås gjennom systematisk reduksjon av risikoer. Ved kontinuerlig påvirkning av de ansattes holdninger til egen adferd og sikkerhet, skal uhell og skader unngås. Vi skal arbeide for et sikkert og helsefremmende arbeidsmiljø.

Vi skal sikre at våre produkter er i henhold til spesifikasjoner og krav slik at vi også ivaretar pasientsikkerheten og tilbyr trygge produkter til forbrukerne.

MILJØPOLITIKK

Vår virksomhet innvirker på miljøet. Vi skal kontinuerlig jobbe med å redusere innvirkningen på miljøet og hele tiden tilstrebe å være i forkant av myndighetenes krav.


ScanSport er stolt samarbeidspartnere med Norges Fotballforbund.

Free HTML5 Bootstrap Template

Leverandør til NFF

Vi er en stolt leverandør av sportsmedisinsk utstyr til Norges Fotballforbund. Riktig fokus på Sportsmedinske produkter er viktig for å få en best mulig trening- og kampopplevesle. Spesielt i den forebyggende fasen syndes det mye mot dette, og enkle grep kan fort hindre lange skadeavbrekk i en viktig del av karrieren. ScanSport ønsker at klubb Norge skal ha råd til å forebygges skader og tilrettelegge for best mulig trening og kamp-hverdag med de beste produktene